VENDÉGKÖNYV

 1. Kiss Zsuzsanna

  Nagyon köszönöm Feri,hogy megtanítottál vezetni!!
  A vezetés és a tanulás egy élmény volt!!

 2. Szabó Pál

  Sokat tanultam tőled, csak ajánlani tudlak mindenkinek.
  További sok sikert és sok tanulót!

 3. Springárt Mihály

  Jó lett az oldal! 😀 Egy élmény volt az órákra járni 😀 🙂

 4. Veres Gyöngyi

  “Jót, s jól! Ebben áll a nagy titok.”
  Kazinczy szavai a legkifejezőbbek számomra azt a gondolatot leírni, ami minden egyes gyakorlati órán megfogalmazódott bennem. Te jó vagy és nagyon jól csinálod!
  Köszönöm a nyugodtságodat és a türelmedet, amit mindig tanúsítottál, még akkor is, amikor tizedjére rontottam el/felejtettem el ezt-azt… Köszönöm a biztató szavakat és a sikerélményeket, melyek mindig akkor kaptam tőled, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

 5. Divis Tomi

  Vezetéstechnikai tréningen voltam május végén.(is) Mind az egyéni foglalkozás, mind a csoportos nagyon hasznos volt. A végére épített szabad-pályát jól eltaláltátok, élvezetes volt. És amiért másnak is ajánlom? +10 km/h a parás kanyarokban, semmi para, a sebességet csak kiérve néztem meg, a többi érzésre ment. Biztosabb úttartást, könnyebb manőverezést sikerült megtalálni. Van hova fejlődnöm még, a következő tréningig pedig remélem a gyakorlásból még élvezetesebb motorozás lesz.
  Köszi!

 6. Máthé János "Golyó,,

  Május utolsó vasárnapja (Gyereknap volt nekünk) !!!! 🙂
  A Vezetéstechnikai tréning ami nekem és a gyereknek is nagy élmény volt! és ,hogy még tanultunk is belőle az már csak a hab a tortán !
  Köszönöm nektek fiúk!!!

 7. Lukács Edit

  Köszönök szépen mindent, nagyon jó volt veled vezetni,örülök, hogy megismerhettelek és a sikeres vizsgámat is neked köszönhetem. Sok sikert kívánok a továbbiakban is.

 8. Bohus Máté

  Veres Ferenc korrekt kedves és nem utolsó sorban nagy szakértelme van. Én is ajánlani tudom csak!

 9. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönjük szépen a megtisztelő szavakat, igyekszünk a legjobbak lenni!!

 10. Bohus Máté

  Sziasztok!
  Aki jogositvány megszerzésén gondolkodik, annak ajánlom személyes jó barátomat Veres Ferencet! Vácon a legmenőbb autósiskolát, ő vezeti a FULLDRIVE-ot. Segitőkész, türelmes és humoros. Egy kis idő múlva át fogja venni az első helyet Vácon és környéken ebben biztos vagyok, mert a korrektség vezérli az embert. Minden kategóriában tanulhattok!

 11. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönöm szépen, mindent megteszünk, hogy a nálunk végzett tanulók az életben is megállják a helyüket! Gyűjtögesd csak lassan a kilométereidet, balesetmentes jó utat!

 12. Kókai Zsolt

  Engem személyesen nem oktatott, de a páromat igen…. Nagyon örülök, hogy megismerhettem. Személyében egy nagyon kedves, segítőkész, jó pedagógiai érzékkel rendelkező embert ismerhettem meg…. Enyém a megtiszteltetés, hogy megismerhettelek Feri! Sok sikert és örömöt kívánok Neked a jövőben is a munkádban!

 13. Csiszár Anita Mariann

  Nagyon köszi mindent Feri! Jó volt veled megtanulni vezetni! 🙂 🙂 🙂 Még sok-sok tanulót és a legjobbakat kívánom neked! 🙂 🙂 🙂

 14. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönöm Anita!
  Találkozunk az utakon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.