VENDÉGKÖNYV

 1. Mizsei Alexandra

  Köszönöm szépen az iskola rugalmasságát illetve segítő készségét ajálani foglak benneteket hogy jöjjenek hozzátok tanulni nagyon jó oktatom volt tegnap sikerült elsőre a forgalmi vizsgám ezért nagyon hálás vagyok Üdv Mizsei Alexandra

 2. Martin

  Hááát.. Ez is megvolt =). Köszönöm szépen a rámfordított időt, és tengernyi türelmet. Azt hiszem még jövök 2 tálca sörrel, a kátyúk miatt. Viszont végre a jag lengéscsillapítóit is kicsinálhatom.
  Legalább tovább nem sárgul alatta a fű =D
  Nagyon köszönöm drusza. Egy élmény volt.

 3. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönöm Anita!
  Találkozunk az utakon!

 4. Csiszár Anita Mariann

  Nagyon köszi mindent Feri! Jó volt veled megtanulni vezetni! 🙂 🙂 🙂 Még sok-sok tanulót és a legjobbakat kívánom neked! 🙂 🙂 🙂

 5. Kókai Zsolt

  Engem személyesen nem oktatott, de a páromat igen…. Nagyon örülök, hogy megismerhettem. Személyében egy nagyon kedves, segítőkész, jó pedagógiai érzékkel rendelkező embert ismerhettem meg…. Enyém a megtiszteltetés, hogy megismerhettelek Feri! Sok sikert és örömöt kívánok Neked a jövőben is a munkádban!

 6. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönöm szépen, mindent megteszünk, hogy a nálunk végzett tanulók az életben is megállják a helyüket! Gyűjtögesd csak lassan a kilométereidet, balesetmentes jó utat!

 7. Bohus Máté

  Sziasztok!
  Aki jogositvány megszerzésén gondolkodik, annak ajánlom személyes jó barátomat Veres Ferencet! Vácon a legmenőbb autósiskolát, ő vezeti a FULLDRIVE-ot. Segitőkész, türelmes és humoros. Egy kis idő múlva át fogja venni az első helyet Vácon és környéken ebben biztos vagyok, mert a korrektség vezérli az embert. Minden kategóriában tanulhattok!

 8. FULLDRIVE Autósiskola

  Köszönjük szépen a megtisztelő szavakat, igyekszünk a legjobbak lenni!!

 9. Bohus Máté

  Veres Ferenc korrekt kedves és nem utolsó sorban nagy szakértelme van. Én is ajánlani tudom csak!

 10. Lukács Edit

  Köszönök szépen mindent, nagyon jó volt veled vezetni,örülök, hogy megismerhettelek és a sikeres vizsgámat is neked köszönhetem. Sok sikert kívánok a továbbiakban is.

 11. Máthé János "Golyó,,

  Május utolsó vasárnapja (Gyereknap volt nekünk) !!!! 🙂
  A Vezetéstechnikai tréning ami nekem és a gyereknek is nagy élmény volt! és ,hogy még tanultunk is belőle az már csak a hab a tortán !
  Köszönöm nektek fiúk!!!

 12. Divis Tomi

  Vezetéstechnikai tréningen voltam május végén.(is) Mind az egyéni foglalkozás, mind a csoportos nagyon hasznos volt. A végére épített szabad-pályát jól eltaláltátok, élvezetes volt. És amiért másnak is ajánlom? +10 km/h a parás kanyarokban, semmi para, a sebességet csak kiérve néztem meg, a többi érzésre ment. Biztosabb úttartást, könnyebb manőverezést sikerült megtalálni. Van hova fejlődnöm még, a következő tréningig pedig remélem a gyakorlásból még élvezetesebb motorozás lesz.
  Köszi!

 13. Veres Gyöngyi

  “Jót, s jól! Ebben áll a nagy titok.”
  Kazinczy szavai a legkifejezőbbek számomra azt a gondolatot leírni, ami minden egyes gyakorlati órán megfogalmazódott bennem. Te jó vagy és nagyon jól csinálod!
  Köszönöm a nyugodtságodat és a türelmedet, amit mindig tanúsítottál, még akkor is, amikor tizedjére rontottam el/felejtettem el ezt-azt… Köszönöm a biztató szavakat és a sikerélményeket, melyek mindig akkor kaptam tőled, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.

 14. Springárt Mihály

  Jó lett az oldal! 😀 Egy élmény volt az órákra járni 😀 🙂

 15. Szabó Pál

  Sokat tanultam tőled, csak ajánlani tudlak mindenkinek.
  További sok sikert és sok tanulót!

 16. Kiss Zsuzsanna

  Nagyon köszönöm Feri,hogy megtanítottál vezetni!!
  A vezetés és a tanulás egy élmény volt!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.