MOTOROS VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

 

“A jogosítvány megszerzésétől még hosszú út vezet a motorozásig!
Mi segítünk ezen az úton!”

MOTOROS VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING időpontja:

 

 

Gyülekező 09:00 órától.

Jelentkezz, ha szeretnél fejlődni és biztonsággal megoldani a közlekedésben fellépő, váratlan helyzeteket. Részt vehetsz motorral, vagy nélküle, ha rendelkezel érvényes vezetői engedéllyel.

A vezetéstechnikai tréninget tapasztalt, közel 20 éves szakmai múlttal rendelkező motorosok tartják.(Borsody Ákos és Kovács János)

Program célja: megismerni a motorodat, fejleszteni tudásodat, elsajátítani a fékezés és kanyarodás technikáit. Lesznek feladatok kezdőknek és kihívások haladóknak.

A tréning ideje alatt ingyenes étkezést biztosítunk bográcsozással, büfével, üdítővel és kávéval.

Tréning helyszíne:
Cím: 2600 Vác, Deákvári fasor 6.
FULLDRIVE motoros pálya
(Agip benzinkúttal szemben)

FULLDRIVE motoros pálya:

 

Térkép, amely mutatja a továbbképzés helyszínét.

 

FONTOS TUDNIVALÓK:
A létszám korlátozott: 10-10 fő időpontonként, amely a jelentkezők számával folyamatosan csökken. Erről naprakész tájékoztatást adunk honlapunkon, így figyelemmel kísérhető a szabad helyek száma.

Jelenleg a szabad helyek száma: 10 Fő

Itt is felhívnánk a figyelmet akciónkra, miszerint az “A” kategóriát megszerzett tanulóink tréningre történő jelentkezéséhez 10.000 Ft értékű kedvezményt biztosítunk.

 • A felsorolt időpontok közül csak egy időpontra lehet jelentkezni.
 • A Tréning díja 17.500 Ft/fő. A tréningen történő részvétel feltétele 5.000 Ft Részvételi díj átutalása.
  Jelentkezni lehet a mellékelt űrlap kitöltésével. Ezt követően a FULLDRIVE Autósiskola az Ön által megadott e-mail címre megküldi a számlaszámot, amelyre a tréningre történő részvételi díj előlegét át tudja utalni, legkésőbb a tréning időpontját megelőző két munkanappal.
 • A Jelentkező a Részvételi díj megfizetése után minősül Résztvevőnek.
 • Szervező fenntartja a jogot, hogy a fenti minimális Résztvevőszámot el nem érő Rendezvényeket más időpontra tegye át. A Résztvevőket a változásról a lehető leghamarabb tájékoztatja, számukra a Részvételi díj teljes összegét visszafizeti, vagy a résztvevő szándéka szerint a részvételt egyéb költség nélkül a Résztvevő számára alkalmas időpontban biztosítja.
 • A Résztvevő a rendezvény előtt tetszőleges időpontban jelezheti a Rendezvénytől való távolmaradási szándékát, ekkor számára egyszeri alkalommal az árjegyzékben meghatározott átjelentkezési díj ellenében 6 hónapon belül egy következő azonos Rendezvényre biztosít helyet a Szervező lehetőség szerint a Rendezvénytől való távolmaradási szándékát jelző Résztvevő igényének megfelelő időpontban.
 • Résztvevő a rendezvényre biztosított helyét a Szervező külön engedélye nélkül szabadon harmadik félnek átadhatja, az átadásról a Szervezőt a Rendezvény előtt azonban tájékoztatni köteles.
 • Amennyiben a jelentkezésre a Rendezvény időpontját megelőző 30 napon belül kerül sor, hogy a Részvételi díj egy összegben való megfizetése feltétele a Rendezvényen való részvételnek, mivel a Jelentkező helyét a Rendezvényre biztosítani csak ebben az esetben tudjuk.
 • Részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, kivéve ha a szervező nem tud eleget tenni vállalt kötelezettségének. (a vis maior esetén).
 • Az adatok kezelése folyamán követjük a hatályos jogszabályokat, elsősorban a:
 • – 1992. évi LXIII. törvényt, mely a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szól, valamint
  – 2001. évi CVIII. törvényt , mely az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseit szabályozza.
 • Jelentkezés előtt kérjük figyelmesen olvassa el: Az általános szerződési feltételeket!

Kérjük töltse ki a regisztrációs űrlapot!

Választható időpontok:


Érkező személyek száma:

Az általános szerződési feltételeket
elolvastam és elfogadom!Ha bármilyen kérdése lenne hívjon minket bizalommal!